Ovaj sadržaj zahtijeva Adobe Flash Player v.10 ili višu.. Preuzmi Flash
O NAMA (stranice su još uvijek u izradi)

adidas®. U našoj ponudi možete naći najnoviju opremu i odjevnost iz adidas® linije za boks, kickboxing, MMA, hrvanje, taekwondo, karate, judo, teamwear kojih smo ovlašteni distributer za Madžarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

adidas® je službeni sponzor i dobavljač narednih olimpijskih igara koje će se održati u Londonu 2012 godine. adidas® je i vlasnik certifikata, službeni sponzor i dobavljač svjetskog boksačkog saveza AIBA, svjetskog kickboxing saveza WAKO, svjetskog taekwondo saveza WTF, svjetskog karate saveza WKF, svjetskog judo saveza IJF te cijelog niza vodećih nacionalnih timova diljem svijeta.

Napomena: Zabranjena je svaka vrsta umnožavanja, te prenošenje pojedinih dijelova ili u
cijelosti. adidas® i ostala trgovačka imena iz ovog kataloga su zaštićena
trgovačka imena. Sva prava pridržana. Zadržavamo pravo promjene podataka na našim internet stranicama bez prethodne najave. Ne odgovaramo za pogreške, u slikovnom ili u tekstualnom opisu.

Upozorenje: Boks i ostali borilački sportovi su kontaktni sportovi. Proizvodi u ovom katalogu proizvedeni su s pažnjom i pomažu zaštititi do određenog stupnja, ali vam nisu jamstvo prevencije od ozljeda. Osobe koje upotrebljavaju proizvode iz ovog kataloga moraju preuzeti potpunu odgovornost za sav rizik od ozljeda, uključujući i smrtne ozljede. Proizvođač ili distributer neće preuzeti odgovornost za bilo koju ozljedu ili smrt prouzročenu upotrebom proizvoda iz ovog kataloga. S vremenom i upotrebom materijali upotrebljeni za proizvodnju ovih proizvoda će izgubiti neka od svojih svojstava i trebati će zamjenu.